Bence sevgilin biraz takıntılı bir insan, mükemmelliyetçi birisi bunun tek çözümü onun içinin rahat etmesi, bunu yapmalısın içini rahat ettirmelisin yoksa bu konu onu zorlayacak seni de istiyor ama içi de rahat etmiyor, bir çok şey yazılmış ama ani bir hareket yapman işi daha kötüye sürükler bence hocam,

yapacağın şey sevgilini sakin bir yere götürüp başbaşa kalıp karşına alman ve konuşman, öncelikle onu çok sevdiğini söyle sadece onu sevdiğini söyle bundan asla şüphe etmemesi gerektiğini ve onsuz eksik hissettiğini söyle kilidi aç, sonrasında bu konuyu konuşup çözmeliyiz de, bu olay senden önce seni fark etmeden önce yaşandı de senden önce oldu bu hareket de, hayat düşe kalka doğruyu bulmaya çalışarak geçiyor, bu hareket te benim düştüğüm bir harekettir ve seni bulana kadar düşecektim zaten de ama seni buldum artık düşmüyorum senin ile kalktım ve ilerliyorum de, doğru olan sensin çünkü ben sadece önceki olaylara bakıp tecrübe kazanıp sana daha çok bağlanıyorum, onları yanlış olarak görüyorum ve seni doğru olarak görüyorum, ve bunu ilerletmek istiyorum de artık geçmişe takılmayıp senin ile doğrularımıza doğru katmak istiyorum de bu konuyu aşabileceğimizi ve daha iyi olabileceğimizi biliyorum lütfen artık vakit kaybetmeyelim seni çok seviyorum de, sonra seyret bunu yapmaz isen içini rahat ettirmez isen bu konu asla kapanmaz onun kişiliği duyguları bu konuyu içi rahat etmeden sindirecek bir yapıya sahip değil, konuşmanda başarılar hocam