husamettinunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarım çok iyi 9500de baya iyi bir fiyat çünkü kangoo 2016 için kötü bir player bile 6000tlye satılıyor bu kadar iyi tasarım 9500tl çok iyi
çok teşekkürler, fiyat bize de çok uygun gibi geliyor. Ki çok büyük bir kar kalmıyor, ortalama 5 ay böyle gidip kullanıcı kitlesi toplamak istiyoruz. 🙏
Larousse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya iyi duruyor yalnız fiyatta şu zamana göre fazlasıyla ucuz. Spotify vs. mevcut oluyor mu google play izni vermiyorsanız özel bir uygulama ile belirli uygulamaları kullanıcıya indirmelerine imkan sağlamanız mantıklı olabilir sonuçta herkes hepsini kullanmıyorum kasten ben kullanmadım uygulamaları silmeyi tercih ederdim. Kullandıklarımı yüklerdim.

Hocam teşekkür ederim. Şöyle ki uygulamaları yine google play’den indirmiş oluyorsunuz ancak uygulamalar cihaz kurulduğunda geliyor, bu durumu düşündük aslında ancak google play’e erişim izni vermediğimiz için tekrar yükleyemeyeceğinizden silmenize izin veremiyoruz. Ancak uygulama yüklemeye izin vermek için ufak bir app market olabilir, ancak bu durumda yine bu uygulamalar cihazda yüklü olmuş oluyor sadece siz arkaplanda yükle tuşu ile yüklediğinizi sanıyorsunuz, bahse konu bir app market yapmamız için kendi işletim sistemimizi çıkarmamız gerekecek. Bu kapsamda aklınızda olması iyi olacak uygulamalar mevcutsa varsayılan olarak eklenebilir ve ayarlardan aktif pasif yapılabilir
SeToKaiBa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje güzel gibi duruyor. Başarılar dilerim.
Çok teşekkürler.