mavikral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla haklısın hocam
mesela bir kavga oluyor hadi gönlünü alıyorum birşey cıkmaz başka kavga için diyorum yine kücük birşey oluyor ona alınıyor yine hop başa dönüyoruz böyle insanı acayıp yoruyor bu ilişki olmaktan cıkıyor sürekli negatiflik sen ne kadar anlayıslı olsanda karsı taraf anlayıslı olmayınca olmuyor kadınları çözemiyorum vala tamam haklısın diyoruz yine onuda istemiyor
E ne diye uğraşıyorsun ne diye hüznünü çekiyorsun hocam. Sen sadece (tüm insanlar) algılarımız ve kaderimiz kadar varız.

Mesela sen İstanbul'da değil Londra'da yaşıyor olsaydın. Çok varlıklı biri olsaydın çok daha farklı kızlarla arkadaşlık ediyor olacaktın. Çok daha fazla ya da az sayıda aşık olacaktın. Bu sana sorun çıkartan kız halen yaşadığı şehirde yaşadığı yerde iken senin kaderin ve çevre algın farklı olsaydı bu kıza selam dahi vermezdin.

Olayı bu şekil düşün. O kadar takılma, hayatı bildiğin sana zulüm yapmış. Bugün nazı tuzu iyi gelir hoş gelir yarın öbür gün bıkarsın bıkkınlık gelir bunalmışlık gelir. Gelir de gelir. Ne için? bırak kendi egolu tripli tavırları ile kavrula dursun. Sen yoluna devam et. Hayatıma olumsuz katkısı olanları mesela padişah evladı olsa yine yanımda tutmam. Dünyaya bir kere gelmişim bir de el oğlu el kızı derdi mi çekeceğim. Hiç çekemem.