Merhabalar bir itirafta bulunmak istiyorum. 10 yıllık sanayi ustalığı tecrübem var. Ayrıca o süre boyunca oto al sat işi ve oto yıkama iş yerleri işlettim. Türkiye'de yollarda gezen tüm modellerin hepsini kullanmışımdır. Altına yatmadığım tamir etmediğim araba kalmadı.

Önce 2018 yılında bir otomobil üstüne site açtım. ani paraya ihtiyacım oldu ve sattım. Günlük 500 organik hiti varken.
Daha sonra 2019'da başka bir otomobil sitesi açtım 1.'sinden daha kaliteli yine sattım. 8.000 liraya sattım. Günlük 750 organik hiti varken
2020 yılında başka bir tane yaptım. Bu sefer 2.'sinden daha kaliteli onu da sattım. 15.000 liraya sattım. Günlük 1k organik hiti varken
2021 yılında 3.'ünden daha kaliteli yaptım. Bu sefer 20.000 liraya sattım. günlük 2k organik hiti varken
2022 yılında ise ise hepsinden daha kaliteli yaptım. Onu da 36 bin liraya sattım. Günlük 4k organik hiti varken.

Şimdi özellikle bir marka hakkında bilgi arandığı zaman ilk sayfada hep benim yapıp sattığım siteler var. Arıza ile bilgi arıyorum yine benim siteler veya benim yazdığım makaleler var. Tek site üstünden yürüseydim belki de şimdi otomobil üzerine arama sonuçlarını domine ediyordum.