Togg muhabbeti şeyi hatırlatıyor bana anadoluda yaşayıp hiç yavuz sultan selim köprüsünü kullanmayıp onun için para verip daha sonra onu öven insanları hatırlatıyor.
Her zaman dediğim gibi bu tip bir şeyin olması güzel ama oturup gururlanacağım bir şey değil çünkü bu bizim için yapılmış yada halka hizmet değil bu ticari bir olay bu olay resmen özel otoyol yapılması gibi bir şey oo yol yaptılar demenin manası yok benim paramla yol yapıp sonra bana para ile satıyorsun ve faiş fiyat çekiyorsun ben bunun için neden sevineyim ? yada gidip avrasya tüneli yapıyorsun git gel 100 liradan fazla para alıyorsun bana hizmet değil bu yada bir otoyol yapıyorsun diyorsun ki yolu kısaltıyor ama kullanmaya 300 400 lira para alıyorsun bu bana hizmet değil bana hizmet şöyle olur benden para alırsın sonra bunu kullanırsın makul bir fiyatla hizmet sunarsın işte bu hizmettir gerisi hikaye bana para verin bende yol köprü otomotiv yapayım zor değil artık 2022 yılındayız uzay mühendisliği yapmıyorsunuz para olduktan sonra bir çok şeyi zaten yapabilirsiniz halka hizmet etmek istiyorlarsa ulaşılabilir seviye bir şeyler yapmaları lazım insanların kızdığı yada beğenmediği konu bu yoksa benim gözümde ha togg yapmış ha vw yapmış bana hangisi en iyi hizmeti en iyi fiyata veriyor ben buna bakarım kimse fazla parayı sırf türk firması diye o firmaya vermez polyana olmanın manası yok kimse kalkıp vestel telefon kullanmıyor iphone kullanıyor aynı olay farklı bir şey yok.