Kendimde yazılımcı olarak hocam bizde bilgili müşteri seçme konusunda zorlanıyoruz. Gerçekten hani bazen iş veren kişiler bile bizi bezdirebiliyor. Çok şükür hani iş aldığım çevrem oturduda artık belirli seviyede ki müşterilerden iş alıyorum. Bu arada meslektaşımıda ayıplıyorum yani bence böyle olmaması lazım. Ama daha önce şununlada çok karşılaştım sizi tenzih ederek söylüyorum yanlış anlamayın beni gelip teklif alıp benim yarı fiyatımı teklif edene işi verip sonra gelip benden düzelt diyende çok oluyor. Bende o işi almayıp refernaslarım ortada, her şeyim ortada kime yaptırdıysan düzelt baştan daha söylemiştim diyip işin içinden çıkıyorum. Şuanda piyasada gerçekten hem düzgün iş veren hemde kendi mesleğimde ki kişilerede söylüyorum her önüne gelen kendini yazılımcı zannediyor kaçınılmaz oluyor belirli bir standardı olsa keşke
Güzel değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Kendisi yazılım mühendisi ancak menünün her sayfada olacağını söylediğimde bana yer yok diyor

Yer ayarlamak için para alacakmış paşam. Radyo açılacakmış ama radyoyu kullanıcı bildirimden atmak isterse para istermiş.