Merhaba, güzel bir hafta sonu diliyorum. Burada hepimiz iş vermek veya iş almak için didinip duruyoruz. Ama bazen öyle şeylerle karşılaşıyoruz ki bazen diyorum uzayda koloni mi kurdum ben? Bir arkadaşla uygulamaya menü + değerlendir, paylaş, radyo ve reklamları kaldır işleminde anlaştık. Ancak arkadaşın profesyonel olmadığını geç anladım. Bitecek dediği gün 2 gün boyunca yazmadı ve kendisine 2 gün boyunca defalarca yazdım ve whatsapp'ta forumda gezmesine rağmen cevap vermedi iki gün sonra ayıp ettin deyince ''Bunu mu tartışalım şimdi'' gibi bir cevapla karşılık verdi. Gel gelelim işin en komik yanı Arkadaş bana menü yapmış ama sadece ana ekranda var uygulamanın başka hiçbir yerinde menü yok Ayrıca radyoyu kişi açıyor ama kapatamıyor bildirimde öyle kalıyor. Kişi radyo açıkken başka ses açınca ikisi birden çalıyor.

Kişiye bunlar eksik diyince sen bana bunları demedin diyor. Bunlar için ek para alırmış Bir adam arabasının motorunu tamire gittiğinde uste motoru tamir edip kapağı açık bıraksa, adam da motor kapağı takılmamış dese. Usta da ''Ama siz motor kapağını takın demediniz' mi diyecek.

Şimdiden söylüyorum 500 fazla verip profesyonel kişilerle çalışmak gerekiyor.