Telefondayken işinize yarayan programları yazabilir misiniz? Telefonla birçok işi hallediyorum ben de kullandığım programları yazacağım şöyle ortak bi paylaşım bilgilendirme olsun ortak bi paylaşım yapalım.
iPhone kullanıyorum ben.
1. Kestirmeler/Shorcuts: Twitter, Instagram video indirme, wifi şifre paylaşma, nöbetçi eczane bakma, telefonu ellemeden yol tarifi alma gibi bir çok kestirme kullanıyorum. Baya baya kullanışlı
2. Wifi Photo: Telefonu bilgisayara bağlamaya gerek kalmadan bilgisayar ile aynı ağa bağlanarak direkt fotoğraflarımı bir server üzerinde görüntüleyip alabiliyorum bilgisayara.
3. Notion: Hem bilgisayar hem telefon arasında ortak alanda not tutmamı sağlayan çok kullanışlı bir program. İçerisinde görsellerle notlarını destekleyip, şekillendirebileceğiniz örnekler mevcut.
4. VLC Player: Iptv izlemek için bence en ideal program. Daha iyisi varsa öneri alırım.
5. Overcast: Bazen Podcast dinleyesim geliyor. Bu uygulamayı öneririm çok çeşit var içeride.
6. Hesap Defteri/Account Book: Ücretli ama 5-10 TL'lik bi uygulama. Gelir gider tutmaya çok kolay takip etmeye yarıyor.
7. Epoccam: Telefonu bilgisayarda kamera olarak kullanmaya yarıyor. Baya stabil, iyi çalışıyor.