Isvicre'de yasayip calistigim icin görece iyi para kazaniyorum, özellikle türkiye'ye geldigimde. Paranin mutluluk getirip getirmemesinden ziyade, nasil kullanabildiginiz önemli. Mesela her geldigimde, yaklasik 10 arkadasimi restorana götürüyorum, normalde onlar altindan kalkamaz bunun ama benim icin sorun olmuyor. Onlarin mutlu oldugunu görmek, birlikte oldugunu görmek beni mutlu hissettiriyor tabi ki.

Yasadigim ülkede de BMW kullaniyorum, burdaki refah düzeyi cok yüksek, malum sahislarin propagandasina inanmamak gerek, herkes refah icinde yasiyor. Uyusturucu bagimlilarina bile devlet cok iyi bakiyor ki yan komsumuz iki kisi calismiyor, devlet bakiyor, ve benim ödedigim kirayi devlet onlar adina ödeyebiliyor.

15 ya da daha fazla ülke gezdim, bir sürü kültür ögrendim yeni insanlar tanidim, istedigin bir cok seyi rahatca alabiliyorum, aileme rahatca bakabiliyorum. Gelecek korkum yok, is korkum yok vs vs

Istesem yarin ingiltere'ye 1 günlügüne gezmeye gidip gelebilirim.. Bu imkanin olmasini bilmek güzel ama gitmek mutlu etmez beni. Ama ailemle gitmek mutlu eder.

Önemli olan seyler bunlar benim icin.