Merhabalar, aktif olarak şahıs şirketim üzerinden birçok ülkedeki yerli ve yabancı müşterilerime hizmet veriyorum, özellikle arayüz geliştirme kısmında modern arayüz geliştirme tekniklerine bağlı kalarak mobile-first responsive UI projeler geliştirdim.
React ile reusable stateful component ve yaşam döngüleri(life cycles) prensiplerini ön planda tutarak çok sayıda uygulama geliştirip var olan projeye yeni özelliklerin eklenmesi konusunda destek verdim. Bununla beraber çok daha geniş performansta projeler için kusursuz bir state yönetimini garanti etmek adına Redux + Redux-persist paketleriyle daha güçlü arayüzler inşa edebiliyorum, ayrıca klasik olarak JS, CSS3, SASS, HTML5, OOCSS, Less üzerinde de hakimiyetim bulunmaktadır. Server-side(Node) ve client-side(React) taraflı beklenmedik senaryolarda tür tanımlamalarından kaynaklanabilecek olası problemleri önlemek adına projelerimi "type-safe" olarak Type Script ile geliştiriyorum. Backend tarafında da Node.js, Express.js, Mongodb ve bcrypt, auth0, JWT, Passport,js gibi veri güvenliği odaklı, yüksek performanslı paketlerle uygulamalar geliştirip authorization/authentication implementasyonlarını kusursuz bir şekilde uygulayabiliyorum. AWS ve GCP gibi cloud platformlarının çok kullanılan S3, EC2, API Gateway, Dynamodb, Lambda, Elastic Search gibi cloud aplikasyonlarını da projeye istendiğinde implement edebiliyorum,

Projelerinizde kullanacağım Library/Frameworklerin tam listesi:

React, Next, Express, MongoDB, Node, JS, CSS3, SASS, HTML5, Handlebars, Typescript, MaterialUI, Bootstrap 5, Tailwind, Redux, JWT, REST API, jQuery, XML, JSON, Moment, GraphQL, Apollo, Semantic UI, React Hooks, Redux-persist, socket.io, auth0, Oauth 2, RTK, Framer Motion, Three.js, Styled Components, Axios, Lottie, Pug, Joi, WebSockets, Less CSS, OOCSS, mySQL, PostgreSQL, AWS Cloud (DynamoDB, Elastic Cache, Lambda, S3, EC2, SNS)

Dünyanın en çok tercih edilen ve talep gören teknolojileriyle hayal ettiğiniz o fikrinizi gelin beraber tasarlayıp hayata geçirelim, benle çalışırken mükemmeliyetçi, kalite odaklı sorumluluk sahibi bilinciyle hareket eden müşteri memnuniyeti ilkesini prensip edinmiş, analitik düşünebilen gerçek bir yazılımcıyla çalışmanın keyfini çıkaracaksınız, “noldu bizim iş, hocam daha bekler miyiz” gibi kaygılardan artık sonsuza kadar uzak kalacağınızı ve anlaştığımız süreç içerisinde teslim alacağınızı garanti ediyorum

NOT: Hata ayıklama, giderme, optimizasyon vb. konularda hizmet vermiyorum, hizmet bedeli minimum 10.000 TL değerindeki projeleriniz için mesaj atınız lütfen...