Merhaba
Konu linki :
https://www.r10.net/djital-urunler-a...post1083750042
Bu konuya teklif verdim başka bir arkadaşla biraz direttik arkadaş çekildi sonra 700 TL'ye bana kalicakken en son 2021 tarihin de yorum yapmış bomboş bir hesap 900 TL teklif verdi onun üstüne o hesap başka sonuçlanmış bir ihaleye teklif verdi moderatöre bildirdim tesadüftür deyip geçtik
Sonra tekrar teklif verdim 901 TL dedim ve bana kalmazsa son teklifim dercesine yazdım 36 saat geçti ve ihalenin bitmesine 12 saat kala hemen al ile satılmistir yorumu yapıldı moderatöre ilettim dekont konuşma kayıdı vs istemesi icin
Atamadı hemen al fiyatını değiştirip satmış böyle bir şeyin mümkün olmayacağını hemen al fiyatının değiştirilmeyeceğini soyledim konuyu tekrar açacağını ihaleyi tekrar başlatacağını belirtti kabul etmedim ben kabul etmeyince oda hemen al fiyatını 5000 olarak söyledim üstünü ödeyecek dedi ama ihale bana kalmıştı zaten ihale bana kalmışken neyin satışı ? arkadaşlar kendi aralarinda kurnazlık yapıyor moderatör göz yumdu ama ben yummuyorum konuya
Konuya coşkun abinin dahil olmasını istiyorum
5 yıllık üye hemen al fiyatının değiştirileceğini bilmiyormuş farzedelim öyle ? Konu kuralı ne okumasa dahi konuyu açan kişi okumuş sayılır moderatör buna nasıl göz yumuyor anlamıyorum ozaman herkes kendi kafasına göre ihale açsın be n açayım fiyatı begenmessem hemen al fiyatına satıldı diye işaretleyim böyle bir şeyi kabul etmiyorum
Şikayetçiyim
@Coşkun Çetin; abi.