salla gitsin olur böyle şeyler sanayide 300 500 e topluyorlar bu kadar da üzülme gerçekten üzüleceğin daha çok şeyler yaşayacaksın.
Haklısınız hocam mağdur edince üzüldüm biraz, teşekkür ederim
Üstad o değil de Allah muhafaza senin aracina falan birisi vurursa sen bu takintiyla karsi tarafin azraili olursun gibime geliyor

Gecmis olsun.Trafige cikiyorsan bunlar olagan seyler.Takarsan kendine izdirap olursun.
Bana birisi çarpsa biraz tepki gösteririm dikkatsiz ve tehlikeli süren birisi ise söylenirim, ama anlayış ta karşılarım isteyerek yapmadıktan sonra benim durum biraz böyle birisi olmamdan, ve sabah sabah karşı tarafın işi var iken onu mağdur etmem yüzünden, olmasaydı keşke diyorum, teşekkür ederim : )
Hocam araç kullanmayın bence yani yazınızı okurken ben gerildim sanki adamın arabasına değilde ailesine kaymissiniz gibi bir his uyandırdı. Kazada olur sanada çarparlar sende çarparsin hayatta herşey başına gelir kimse durduk yere kimsenin gidip arabasına carpmqz adı üstünde kaza o nedenle abartma olmuş geçmiş senin ve diğerinin sağlığı yerindeyse sorun yok
Haklısınız hocam, ehliyeti yeni alınca ve zarar vermek istemeyince birde daha bilgim yok böyle şeyler de karşı tarafı da mağdur ettiğim için üzüldüm her ne olursa olsun keşke olmasaydı diyor insan teşekkür ederim