Ayna kullanmalısın bu tarz park etme durumunda ki kendinde diyorsun adamın çıkmasını bekledim diye o sırada dörtlü yakıp uyarı vermen lazım.
Hatalısın ve araç basıktı görmedim deme lüksün veya bahanen olmamalı.
Önce sen çevreni uyaracaksın yapacağın manevradan buna rağmen bir şeyler olacaksa o zaman yapacak bir şey yok.
Çok geçmiş olsun ama her zaman ayna ve çevre kontrolünü yap oldu bitti ufak bir kaza yaptın daha büyükleri olmaması için kurallara uymak yeterli
Çok haklısınız hocam, çok acemiyim dörtlü olsun aynaları daha iyi kullanmak ve çevre kontrolü olsun sonucu fazlasıyla değiştirirdi, aracın basık olduğunu bahane niyetliyle demedim, gerçekten dikiz aynasından baktığımda araç yoktu arkamda, onu belirtmek niyetiyle söyledim, ancak trafik normal boş yerde sürdüğüm gibi değil heyecanlanıyorum kabiliyetim var ama heyecanlanıp hata yapmaya çok açık oluyorum keşke olmasaydı böyle bir şey
Her insanın başına gelebilecek bir şey hocam sadece daha dikkatli olun kafanıza'da çok takmayın yoksa trafik korkunuz falan çıkabilir ve hata yapma oranınız daha artar bu yüzden bunada şükür diyip geçmek gerekiyor. Geçmiş olsun
Haklısınız teşekkür ederim hocam 🙏