yakın takip etmiş senin suçu yok gibi tutanak tut mutlaka
Hocam tutanak tutmadık dayım yaptırmayı teklif edince kabul edip gitti bir sorun olur mu
dostum hiç vicdan azabı çekmene gerek yok. cana geleceğine mala gelsin kaza dır istemeden olur. adamı uygun bir dille anlat aracını yaptır helalleş gitsin.
Yaptıracağız hocam ama yine de hiç olmasaydı keşke
Hocam bu takıntıyla fazla yaşamazsın sen , anlık olarak şok olursun üzülürsün geçer . Bunun neyini kafaya takıcan
Biraz böyle birisiyim hocam olmasaydı daha iyiydi teşekkür ederim
Hocam 7-8 yıldır araba kullanıyorum hiç kaza yapmayan biriyim 2 gündür sanayide tam 2 kez kaza yaptım birinde öndeki araca çarptım tamirci ararken adam durmadı bile, diğerinde de yine navigasyona bakarken öndekine dokundum benim panjur yerinden çıktı kusura bakmayın bir şey var mı araçta dedim devam ettim sizin bu mesajı görene kadar aklıma bile gelmedi unuttum gitti

Cana zarar vermeyen kaza değilse hiç takmayın dediğim gibi unutmuşum vurduğumu trafikte olacak öyle şeyler
Geçmiş olsun hocam, üzüldüm sadece olaya ondan aklımda
Kaza yapmadan araç sürmek öğrenilmez hocam. Ufak bir hata yüzünden araba sürmeye küsmeyin. Maddi açıdan hasarları karşılayacak durumda değilseniz bilemem ama bende ehliyeti yeni aldım bu hafta sürüşlere başlayacam ve çok fazla hata yapıp kaza yapacağımı biliyorum bu yüzden kendimi önceden hazırladım. Ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor. Geçmiş olsun size de.
Haklısınız hocam yaptıracağız inşallah hayırlı olsun ehliyetiniz
Hocam yaşını bilmiyorum ama daha çok şey yaşayacak bu tarz ve bunlara benzer işler. Kafana çok fazla ince detayları takar isen çok yorulursun kendini çok yıpratırsın. Para ile düzeltilecek edilecek hiçbir şeye kafana takma. Parasıyla düzeltilir yaptırılır adı üstünde kaza bu. İsteyerek yapmadığını herkes bilir zaten.
19 um hocam haklısın biraz böyle birisiyim farkındayım ama olmasaydı keşke diyorum
Hocam öncelikle geçmiş olsun fakat kimse dünyaya usta şöför olarak gelmiyor. Kazadır bu her an olabilir. 10 yıllık şöförler de kaza yapıyor. Allahtan büyük bir kaza olmamış. Kimsenin canına zarar gelmemiş. Can sıkmaya değmez. Pratik yaparak kendini geliştirirsin. Kendine güvenip daha dikkatli olabilirsin. Daha araba sürmem diyerek korkuna yenik düşersin. Tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim hocam 🙏
Hocam bu kadar kendini üzmeye değmez ben ailemdeki herkesi trafik kazasında ayrı günlerde kaybetmiş birisi olarak söylüyorum
kaza bu türkiye de bulunan araçların %90 ı tramer kayıtlı sen bence iyi bir insansın o yüzden bunları kafana takıyorsun rahat ol sakinleş.
olabilir cana geleceğine mala gelsin diye boşuna söylememişler.
Başınız sağolsun hocam, üzülüyorum sadece olmasaydı keşke diyorum ondan takıyorum teşekkür ederim yorumunuz için
Tofaş bu neyine dert ediyorsun ki? Markette bile parçasını bulursun sanayiye gidin 200-300 e hallolur diye tahmin ediyorum
Hocam dayım da dedi o kadar tutacağını ama olmasaydı işte teşekkür ederim
Selamlar,
Öncelikli geçmiş olsun.
Kaza sonuçta olabilecek şeyler bunlar, benim aracımada adam telefonla oynarken arkadan çarptı ücretini ödedi ve gitti ölümlü bir kaza olmadığı sürece mal gelip geçici bir şey olacağı varmış ve olmuş yani hocam neyse ücreti yaptırın yaptıramıyorsanız tutanak tutun ve olay bitsin, çocukken emekleme aşamasında düştüğünüzde yürümeyeceğim diye bir şey demediğinize göre araç kullanmaya başladığınızda da aynı şekilde devam edin. Ama dikkatli şekilde tekrardan çok geçmiş olsun.
Haklısınız hocam, hakkım yoktu sadece o yüzden böyle düşünüyorum
Hocam öncelikle geçmiş olsun herhangi bir üzüntü vs. yapmayın.
Bunlar olabilecek şeyler, en iyi usta şoförler bile kaza yapabiliyor
Evet hocam, haklısınız teşekkür ederim 🙏
Çok takılma hocam. Hayatın boyunca inşallah başına bir daha gelmez ama daha çok yaşayacaksın bu gibi durumları. Önemli olan cana bir şey olmaması!
Amin, teşekkür ederim hocam hiçbirimizin başına gelmez inşallah
Ya kaza daha büyük olsaydı ve araba da anneniz ile kardeşiniz de olsaydı???
Bunu sizi daha çok üzmek için demiyorum. Sadece beterin beteri var demeye çalışıyorum.
Araç kullanırken aynalara ve sinyallere çok önem verin.
Geçmiş olsun
Haklısınız hocam, Zaten annem olay bittikten sonra geldi hocam, haberi yok bizim araba da bir şey yok eğer o görseydi daha kötü olurdu şansıma olay o yokken oldu
Öncelikle trafikte bu kadar naif olduğun için teşekkür ederim, ama olmamalısın bu 1. Yapacağın en büyük kaza bu olsun, takip mesafesi diye bir şey var, dursan bile dibine kadar girmemeliydi.
Hocam lastik 20 cm gitti yada gitmedi baktım çarptım yakındı bana keşke olmasaydı
Böyle birşey olunca, tutanağı tutun, bol bol resim çektirin, sonra tutanağı ister sigortaya verirsiniz ister aranızda halledersiniz. Ama tutanak ve resim önemli. Iki gün sonra aracı daha kötü halde getirip, bunu sen yapmıştın, anlaşmıştık demesinler. Elinizde kanıt olsun her zaman, kendi aranızda anlaşıyor olsanız bile.
Hocam, ben resim çekmedim, aklıma hiç bir şey gelmedi karşı tarafta resim çekmedi, tutanak tutmadık biz yaptıracağız diye, ama kaza sağlık ocağının önünde oldu 2 eczane var sokakta oraya bakan kameralar var, sokaktan nasıl çıktığına dair çok kamera var hemen cadde zaten diğer sokak bunlar kurtarır mı bir şey olursa : (
Bazı şeyler "kaza" diye söylenir ve geçer hocam çokta önem vermeden arabadan inip soruna bakıp gerekli fotoğrafları çekip adamla anlaşıp işine bakman lazım. Bu kadar takılmaya hiç gerek yok. Altı üstü ufak bir sürtme. Sürtme değil tüm tampon kırılsa ne olacak. Cana zarar yok ufak bir dalgınlık ile mala gelmiş bir zarar. Sakince aradaban inip sorun neyse konuşup bir kaç dakika içinde halledilebilecek şeyler. Hiç vicdan yapmana gerek yok. Ha arkandaki arabada basık ve o kadar dibine girmiş ise senin suçun değil kör noktada kalıyordur.
Hocam dikiz aynasından görmedim yoktu resmen, araba 10 20 cm geriye gitti ya gitmedi baktım çarptım, resim çekmedim ne yazık ki aklım durdu o an, karşı tarafta çekmedi ama kamera var etrafta, sağlık ocağı var eczaneler var yan sokak hemen cadde bir sorun olur mu hocam anlaştık zaten sonuçta
Hocam biraz fazla abartmışsınız, ben ehliyeti alalı 3 sene oldu büyük bir kazam yok çok şükür ama düğün günü aceleyle park etmeye çalışırken arkadaki arabaya vurmuştum. Cana geleceğine mala gelsin bu kadar büyütmeye gerek yok
Haklısınız hocam yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Suçlu tabikide sizsiniz park halindeki aracı görmüyorsunuz
Hocam park halinde ki araca çarpmadım, park halinde ki araç çıkıp gitti yerine park edecektim, biraz geri geri gelince sokaktan geçecek araç çok yakınımdaymış dikiz aynasından göremeyince ona çarptım
Birine çarpıp ölmesine/sakatlanmasına sebep olmamışsınız. Anlattığınız kadarıyla dudak uçuklatacak kadar ciddi bir masraf olduğunu da zannetmiyorum. O zaman kafaya takılacak bir şey yok
Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
Troll sandım ama değilmiş, alt üstü minik bir dokundurma olmuş.
Troll değil hocam, keşke olmasaydı da konu açmasaydım bunu çok isterdim