2 Ehliyetimi de başarılı şekilde yeni aldım 2 ay olmadı, Bugün sabah annem kardeşim için sağlık ocağına gidecekti benim de alacağım ilaçlar vardı gel arabayı sen sür dedi, sağlık ocağına doğru gittik annem ile bebek kardeşim indiler bende sağlık ocağının ara sokağında hemen köşeye park edeceğim sağ tarafta bir araba vardı çıkacağım dedi onu bekliyordum, o çıktı dikiz aynasına baktım arkamda araç yoktu ama sağ ve sol aynaya bakmadım : ( hafif geri gelirken korna sesi duydum. baktım çarpma sesi geldi arabadan inince baktım hemen arkamda siyah Tofaş araba şok oldum elim ayağım titredi araba basık olduğu için gerçekten göremedim dikiz aynasından dibimdeymiş halbuki.
Çarptığım araçtan 40 45 yaşlarında bir Abi indi ne yaptın şimdi kardeşim diye haklı olarak sormaya başladı bende çok üzüldüm sustum hiç bir şey diyemedim, sadece defalarca özür diledim asla hakkım yoktu ona böyle bir şey yapmaya aracına zarar vermeye sabahtan beri çok üzülüyorum boğazım düğümleniyor, keşke böyle bir şey olmasaydı çok üzülüyorum,
Abinin aracına hafif çarptım tamponu yerinde sağlamdı sadece sağ tarafta lastiği kaplayan lastiğin üstünde olan köşe taraf, hafif geriye gitmişti orası hasar görmüştü sıkışmıştı biraz, görünürde bir şey yoktu ama abi düşürdün galiba dedi ben anlamadığım için durdum öyle sonra tutanak tutun dedi sokakta ki başka birisi bende tedirgin oldum abi ehliyeti yeni aldım lütfen tutmayalım dedim, aklıma dayım geldi aradım durumu anlattım aracın sahibi ile konuştu yaptırırız dedi davet etti yaptırılacak yere aracın sahibi işim var şimdi halledelim iki güne dedi dayıma, gitti sonra.
Ehliyeti alalı 2 ay oldu bugün böyle bir şey yaptım hiç istemeyerek, kimseye zarar vermek istemeyen, kimseyi rahatsız etmemeye çalışan birisiyim, çok üzülüyorum başkasının aracına malına zarar verdim diye, biraz detaycı takıntılı birisiyim içim nasıl rahat edecek bilmiyorum, artık araba kullanmayacağım en iyisi bu bence, zaten abiyi öyle üzgün görünce daha çok üzüldüm zor tuttum kendimi ne yapacağım bilmiyorum biraz yakıt alsam diyorum ona çok özür dileyerek
Hocam özür dilemişsiniz iyice şey yapmaya gerek yok. Yaptığın şey ne suç, ne ahlaksizlik nede gunah. Sonuçta sen park ederken bir araca dokunmuşsun sigortanda bunu karşılar zaten.