Daha önce bu tür bir girişimde bulunmuş, projeyi tamamlamış biri olarak, insanların "kesinlikle yapın, buna çok ihtiyaç var " gibi gazlamalara gelmemenizi öneririm. Arkanızda aylık en az 100k (en azından ilk 3-6 ay için) reklam bütçeniz yoksa, insanlar satış konusu açsa bile satın alacak müşterilerin bundan bihaber olacağı için çok bi esprisi olmayacaktır.
Bionlık yıllardır reklam yapıyor ulusal kanallarda bile. Buna rağmen en fazla r10 kadar aktifliği vardır.
Bundan 4-5 yıl öncesine kadar r10'u beğenmeyen ben bile artık başka bir yöntem bulmaktan vazgeçtim.
Biraz melankolik bir yorum oldu ama kusuruma bakmayın sadece yaşadığım şeyleri sizin de yaşamanızı istemediğimden yazıyorum.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Evet doğru bir proje yapayım tutarsa diye başlanan bir proje olmaz asla. Biz bu projeyi 1 yıla yakındır düşünüyoruz planlıyor geliştiriyoruz. Bütçe ve reklam konusunda ekibimizde uzmanlarımız mevcut. Bütçe konusunda da sorunumuz yoktur.
Ayrıca satış konusu açılmıyor alıcı konuyu açıyor satıcı ona teklif veriyor .
Buradaki hedefimiz 1 haftada bir bionluk veya r10 olmak değil yavaş yavaş gelişttire geliştire ilerlemek doğru şekilde hizmet sunmak.
DİĞER ARKADAŞLAR DA FİKİRLERİNİ BELİRTİRSE SEVİNİRİM. BURADA BENDE YORUMLAR OLARAK DÜŞÜNCELERİMİZİ PLANLARIMIZI BAHSEDİYORUM SAVUNUYOR DİYE DÜŞÜNMEYİN BELKİ YANLIŞSA UYARABİLİRSİNİZ.