shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 a havuz sistemi gelmemeli. Ayrıca profesyonel çalışan birisi havuz sistemli yerleri tercih etmeyecektir. Çünkü hizmet veren kişi ne kadar iyi yaparsa yapsın, hizmet alan onay vermeden parasını alamayacak. Burada da bazı geri kafalı müşteriler ( bazı), en ince detaya kadar, gerekli gereksiz her şeyi bahane edecekler ve paranız havuzda kaldığı için sizi kullanmaya çalışacaklar. Eğer öyle bir sistem olursa, ilk ben ayrılırım diye düşünüyorum. Ayrıca bu tür sistemler artık geride kaldı diye düşünüyorum ve onlarca bu tarz siteler var zaten. Daha kreatif bir düşünce ile ilerleyebilirsiniz.
Evet buna da çözüm olarak düşüncemiz var tabikide kanıt sistemi siz projenizi orada yazan kurallara göre yapıp sistem üzerinden gönderdiyseniz talepte bulunabilirsiniz kategori yöneticileri inceledikten sonra gerçekten projeyi yaptıysanız alıcı onayı beklemeden iş tamamlanmış sayılacaktır. Bu durum alıcıyı koruduğu kadar satıcıyı da koruması gerekiyor yoksa nasılsa parasını alamaz diye alıcı da süründüreceğinin farkındayız Burada bionluk veya diğer sistemler ile kıyaslamayınız birçok avantajı olacaktır. Burada sistemi geliştirirken kullanıcıları dinleyerek ilerlemek düşüncemiz. Sadece havuz sistemi iş yayınla iş teslim et gibi değelendirilmemesi gerekiyor. Eğeriki tarafı da korursa sistem o zaman amacına uygun olacağını düşünüyorum.

Ayrıca genel olarak belirtiyorum bu projemizi r10 ile kıyaslamayın zaten farklı alanlar farklı dallar ikiside