Bu mevzu sadece paranın transferi mevzusu değil ki.
Örneğin proje teslim edilir, ödeme yazılımcı kişiye geçer fakat 1 gün sonra alıcı projede bir eksiklik farkedebilir ya da proje 1 gün sonra tamamen çalışmayacak halde olabilir. Bu durumda ne olacak?
Ya da yazılımcı kişi yapacaklarının listesini yazar fakat müşteri bunu farklı yorumlayıp onaylar, burada haklı kim olacak?
Bionluk'ta da havuz sistemi var fakat müşteriyi korumaya yönelik. Herhangi bir anlaşmazlık durumunda müşteriyi memnun etmek için yazılımcıyı mağdur edebiliyor. Bu gibi sorunlar yüzünden ben bu tarz sistemlere güvenemiyorum.
R10'da her kategoride uzman kişiler var ve şikayet konularında onlara danışılıyor. Bu şekilde her konuda uzman kişiler ekibinizde bulunup uyuşmazlıkları inceleyip adil karar verecek ise sorun yok fakat yazılımı bilmeyen birisinin yazılım hakkında karar vermesi gibi absürt durumlar olacaksa müşteri/yazılımcı kaybedebilirsiniz.
Evet haklısınız burada alıcı ve satıcı arasında bir iletişim olması gerekiyor. Onay süreci vardır. tüm alanlar kontrol ettikten sonra alıcı işlemi onaylaması gerekiyor ve sonrasından tutar otomatik hesabına aktarılıyor. Teslim aldıktan sonraki durum bilemeyiz sonuçta 1 gün sonraki kodlarda müdehale edilmediği bilinemez.
Burada aslında bir iletişim de olacaktır alıcı ile satıcı arasında ve part part proje ilerleyecektir. Bu anlaşmazlıklar ortadan kalkacaktır. Bizalıcı ve satıcıya proje ve iş takibi yazılımı da sunuyoruz böylelikle proje durumunu takip edebilecek revizyon sistemi kolaylaşacaktır. Satıcı da tüm işlerini tek panelden revizyon ve müşteri yönetimini yapabilecektir.
Her alanda uzman calişanlariniz var ya da olmasi gerekiyor o zaman hocam kontrol için
Evet haklısınız her alanda uzmanlar olacaktır. Bunun için hemen açılır açılmaz tüm kategorilerde hizmet verelim düşüncesi yerine uzmanlarımızın olduğu kategorileri açacağız ve sürekli genişleyecek.
Bionluk.com var hocam bunun gibi, yüksek yatırım reklam güçlü sistem gerekeceği gibi pek tutacağını sanmıyorum
Hocam evet birçok var fakat avantajlar önemli olan