Merhabalar
Dün öğlen saatlerinde 0242 999 elli üç on yedi numaralı hattan bir arama aldım işte Superonline ekibinden arıyorum ismim Gamze falan dedim tamam buyurun. İnternet paketlerine zam geleceğini söyledi aktif paketim bulunduğu için zam dan etkilenmemem için bana teklif sundular. Taahhüt sürem halen daha vardı Kasım 2023 de bitiyordu bütün bilgileri şakır şakır sayınca bir an gerçek olabilir mi diye düşündüm ta ki şu cümleyi duyana kadar. İlk 12 Ay 99 Tl daha sonraki 12 Ay 279 Tl dedim yuh benim aktif taahhüt sürem var bana zam yapamazsınız falan dedim işte 1 sene kaldığı için sizde gelen zamdan etkileniyorsunuz falan dedi. Daha sonra ben kızdım zaten şüphelenmiştim konuşma falan bir garip olsa da ama daha uygun bir fiyat verseler büyük ihtimal onaylardım. Daha sonra reddediyorum bana zamlı tarife uygulayın dedim kapattım. Direk Turkcell Superonline müşteri hizmetlerini aradım böyle bir şey olup olmadığını sordum onlar da böyle bir şeyin olmadığını söylediler bende şikayet kaydı açtırdım buda başıma gelen bir olaydı aklınızda bulunsun diye anlattım.
Artık büyük firmalara bile Kişisel Verilerin Gizliliği konusunda güvenemeyeceğiz. Bütün bilgilerimi saydı inanamadım.