malesef hocam bugune kadar kimsenin bir kuruş parasını yemedim 10 bin tlye laptop sattım burdan birine hediye olarak sogutucu koydum klavye koydum yolladım ben bu milleti anlamıyorum artık 3 5 bin için niye lekeliyorsun adını değer mi gerçekten buna
Üçün beşin önemi yok, 5 TL ye e-pin, instagram kullanıcı adı için bile yapılan şeyler gördü bu gözler.
Genelde bu tip satışlarda satıcının paraya ihtiyacı oluyor hızlı elden çıksın diye uygun bir rakam yazıp önden ödeme alıyor, işini hallettikten sonra da biraz boşluyor ve sallamamaya başlıyor yada başka bir platformda daha ilanı olmuş oluyor size xxx tl den satmışken başka platformda daha yüksek için pazarlık ediyor oradan aldığı ile hem sizi finanse edip hem tekrar kar etmiş oluyor.
Doğru değil bunlar, maalesef bu şekilde hareket edebiliyor insanlar.
Çok üzüldüm sizin için çünkü benim de böyle başıma gelen şeyler oldu, çok basit bir örnekle bundan 15-16 sene önce iki sıfır telefon sattım acil nakit ihtiyacından ötürü parayı aldım, kargoyu 4-5 gün sonra yapmıştım işim halledildi çünkü sonrasında bir rahatlama geliyor, çocukluk işte bilgisizlik cahilllik bencillik bunun adı. Sonra biraz tecrübe ve yaş alınca anlıyor insan ama ne olursa olsun o yapılan yanlışı çözmüyor bunu anlamış olmak.
Yine de bu geç gönderimimde alıcıya bir sürü kılıf, ekstra şarj aleti, kulaklık vs göndererek bu 4-5 günlük gecikmeyi telafi etmeye çalışsam da aslında aynı gün de gönderebilirdim bu ürünleri, tamamen benim kendi üşengeçliğim ve bencilliğim sebebiyle adama geç yolladım.