Türkçe web sitemden güzel paralar kazansam da gün içerisinde gelen 3-5 yurt dışı reklam tıklamalarından aldığım TBM her zaman kafamı kurcalıyordu çünkü yurt dışından gelen tıklamalar en az 10 TL TBM veriyor. Bende İngilizce web sitesi açtım. İngilizce bilmediğimden dolayı yapay zeka içerik oluşturucusu olan rytr.me sitesinden premium üyelik satın aldım. rytr.me tüm içeriği yazmasa da başlıkları verdiğiniz zaman çok güzel sonuçlar alabiliyorsunuz. Bakalım bu hikayenin sonu ne olacak?
31 Ekim 2022:
Siteyi Dizilerin yeni sezonları veya işte telegram hesabı nasıl silinir tarzı teknoloji, sinema ve oyun kategorilerinde içerik eklerim diye açmıştım fakat yapay zeka oluşturucuyu biraz kullanınca bu tarz içerikleri oluşturmanın zor olduğunu fark ettim. Biraz sektör araştırması yaptıktan sonra "en iyi ... ürün markaları " kategorisinde içerik oluşturmaya karar verdim. Rytr.me özellikle ürün açıklaması oluşturmada çok iyi. Direkt ürün ismi ve markasını yazıyorsunuz size açıklamasını oluşturuyor. Ayrıca affiliate ile de kazanç sağlayabilirim bu şekilde. İlerleme oldukça güncelleyeceğim.
19 Kasım 2022:
AdSense onayını geçtiğimiz günlerde aldım ve ilk tıklamalar geldi. Beni şaşırtan ise İsviçre oldu. Güzel TBM bıraktı. Fakat her TBM bu kadar olmuyor.