30 değil 40 yaş üstü olarak
pek kimsenin aklına gelip de önermeyeceği bir şeyi önereceğim.

- eğer hiç kimsenin bilmediği yapamadığı birşeyi yapıyor biliyor veya herneyse işte ona sahipseniz
bunu kendinizde gizli tutmayın veya tevazu göstermeyin
herkese heryerde dile getirin (tabi böbürlenerek veya insanları bunaltarak değil)

Mesela bu forumda bir çok kişi farklı farklı meziyetleri ile para kazanıyorlar ve bu meziyetlerini çevrelerine veya ailelerine hem anlatmıyor hem izah etmiyor olabilirler
halbuki çevrelerindekiler bilse ve anlasalar ona hem güçlenmesi için destek olacak hem de motive edecekler,

sene 90ların sonu internet üzerinden kurmuş olduğum web hosting hizmet sağlayıcısı ingilterede hosting müşterisi yapmış ve ondan para tahsil etmiştim
bunu sadece ben biliyordum, beni çevrem ailem "internetçi mi oldun başımıza hekır mı kesildin" diyorlardı
bilseler neyin nasıl olduğunu belki destek vereceklerdi ve daha farklı bir hizmet sağlayıcısı olarak ortaya çıkacaktım.

gene 90 ların sonu veya 2000 lerin başı adsense çek ile ilk ödememi yollamıştı, ailem kötü bir şey yaptığımı veya dolandırdığımı başıma iş açtığımı sanmıştı,

2000 lerin ilk yılları 10 bin kullanıcılı free web hosting sağlayıcısı olmuştum ve bunu amerikadan birine 5000usd karşılığında satmıştım
şimdi düşünüyorum kolay bir iş değil ama benden başka kimse bilmiyorum

sözün özü yaptıklarınızı ve yapabildiklerinizi kendinize saklamayın tevazu göstermeyin her ortamda bahsedin ve konuyla alakalı daha çok kişi ile tanışın.