allwaySgood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendi tecrübelerime dayanarak en önemli verinin kaliteli backlink olduğunu ama bu kaliteli backlink'inde sitenizi ucurucak 1 milyon backlink , yorum backlink vs gibi siteye zarardan başka bir faydası olmayan , backlink reddetmek ile uraştırıcak , ticari amaç gütmekten ileri gitmeyen backlink çalışmaları değil tabikide , sitenin içeriği ile aynı olması en önemli kriterim.Sitenin sürekli güncel olması , 3 gün içerik girip 5 gün nadasa bırakılmaması , reklam yerleşimi diye sitenin reklama boğulmaması.10 tane özgün içerik girip google'den 3 ayda başarı beklenmesi , ögzün içerik girdim daha ne yapayım google beni sevmiyor diyip projeye veda edilmesi en sık gördüğüm durumlardan biri. 6 aydan önce hiç bir site tam olarak oturmuyor , hitlense bile ilk güncellemede tepetaklak gidiyor.Benim için önemli kriterler bunlar , site hızı önemli web verisi vs bunlar destekleyici faktörler , kaymağa bal sürmek gibi diyebiliriz

not : yatırım tavsiyesi değildir
üstat bunların hepsi zaten önemli şeyler. ve birde üstüne önemli web verilerini eklediniz mi işte o zaman tadından yenmez