miniko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim.

pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paylaşım için teşekkürler, bugün oldukça faydalandım özellikle youtube içeriklerinden. dışardan bir göz olarak şu tavsiyeyi vermek isterim.

video eğitimlerin sırasında -bu konuda paylaştığın eğitim videoları içinde de yaşanan bi durum- sıkça chrome uzantılarını kullanıyorsun. seni izleyen, özellikle seo konusunda yeni yeni gelişmeye odaklananlar bu uzantıların hemen hemen tümünden bihaberdir.

uzantıyı çalıştırmadan önce uzantının adını da söylersen izleyici için daha iyi olur, o da kendi pc sine kurar ve o şekilde dinlemeye devam eder. örneğin şu an bu içerikte paylaştığın " 4. adım ara başlıkların önemi " videosunun 3. dakikasında, oluşturduğun içeriklerin H taglarını gösteren bir uzantı çalıştırıyorsun. dışardan bir göz bu uzantının ne olduğunu, adını merak edecektir. bu yüzden kullanıcıyı içeriğe daha kapsamlı bağlamak adına bu detayları da sunarsan içeriklerin daha da gelişecektir.

takipteyiz, tekrar teşekkürler.

ayrıca mesele tek başına uzantılar değil. örneğin bir kelime arattığında, yanılmıyorsam search console'dan o aramaya özgü sonuçlar ekranda beliriyor ve senin o anahtar kelimeden kaç gösterim kaç tık aldığın karşına çıkıyor mevcut sayfada. bunun nasıl yapıldığını da o an öğrenmek isteyecektir izleyici. haliyle, içeriklerini oluştururken kendini bir dış göz olarak, seo'ya tümüyle yabancı ve ilk defa bu videoyu izleyerek öğrenmeye çalışan biri olarak addedip buna göre dış göz için dikkat çekici olabilecek her türlü konuda ufak bilgiler de paylaşırsan oldukça faydalı olacaktır.
Hocam yapıcı eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.
Eksiklerim var ve bunların bazılarının farkındayım.
Kullandığım eklentilerle ilgili özel bir video çekmeyi düşünüyordum fakat bir türlü fırsatını bulup da çekemedim.
Dediklerinize daha da dikkat edeceğim.

ErdalGozum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa ve öz aynı zamanda son derece kilit bilgiler. Birşeyler eklemeyi düşündüm vazgeçtim. Zira aslında yazılacak herşeyi birkaç satırda özetlemişsin. SEO konusunda bilgi edinmek isteyen arkadaşlara tavsiyem özellikle bu tür paylaşımları kaçırmayın.
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, sektörü paylaştığımız sizin gibi kişilerin yorumları daha da motive ediyor, bol kazançlarınız olsun.

Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siten aşırı hızlı. En büyük faktör bu. Hızlı olmasa görürdüm ama jilet gibi entere basmadan açılıyor ve bu harika çok milyon hitli günlere
Teşekkür ederim hocam, hız noktasında aslında ciddi bir efor sarf etmedik, içerik girip backlink almak daha uzun sürüyor