Yöntem Github ve Google Remote Desktop ile çalışıyor. Aynı github hesabı ile aynı anda 5 ayrı makine açabiliyorsunuz. Ben 4 aydır falan kullanıyorum. Para kazandığım bir yöntem vardı yama geldi artık çalışmıyor. Belki başka bir konuda nasıl kazandığımı anlatırım.

Her neyse... Github hesabınız eski ise belki bir kaç ay kullanabilirsiniz. Yeni hesaplar çoklu makine açarsanız banlanıyor. Neyse ki Github hesabı açmak bir dakikalık iş olduğu için banlanmak problem değil. Yöntemde her şeyi anlattım. Aynı zamanda bonus bir yöntem daha anlattım. Makinelerin ömrü 1-2 saat civarında her hangi bir şey test etmek için gayet yeterli.

Ben Linux kullanıyorum ancak arada sırada bazı Windows programlarını indirip kullanmam gerekebiliyor bu yüzden hemen bir tane kurup çalıştırıyorum. Trafik kasmak için de kullanabilirsiniz. Ben Linux makinelerde çok trafik aldım hala bir çok trafik sitesinde kullanmadığım puanlarım var. Linux makineler için imzamı takip edebilirsiniz.

Yöntemin bedeli 400 TL dir.
Pdf olarak göndereceğim. Papara ve IBAN tercih edilir. Çok detaylı bir şekilde resimlerle anlattım ama bir sıkıntı çıkarsa uzaktan bağlanıp telefon ile de anlatabilirim.