mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şikayet konusu açarak durumu bildirebilirsiniz mağduriyetiniz giderilir ve başka insanlar mağdur olmaz
OzanPsd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üye adını belirtin de hemen engelleyelim.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam isterse admin olsun, yüzyüze veya param güvende vs olmadan alışveriş yapmamak lazım. Direkt şikayetçi olun, 3 kuruş para için uğraştırmak neymiş görsün.
Asariel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcılığa vermeniz durumunda ağır ceza mahkemesinde güzel bir ceza ile ağırlarlar, geçmiş olsun
ShopDiscord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
suç duyurusunda bulunsana kardrşim neyi bekliyorsun onu anlamadım
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- trade hakkını muhakkak kullan.

anlattığın gibiyse. Paranı kullandı bir yerlerde maaş falan alınca gönderir.

üzücü bir tecrübe olmuş sizin için
harison adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam paylasin ki bizde engelleyelimmbizimde cocumuz var bu kansiza denk gelip çocuğumuzu üzmesin.. sizin için geçmiş olsun çocukları üzmek dünyadaki en büyük gunahlardan biri olsa gerek
Hurtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet konusu açın, artı nitelikli dolandırıcılıktan banka dekonuz ile birlikte savcılığa giderek şikayette bulunun. Vakit kaybetmeyin.
KRaLBaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kişi her kim ise deşifre etmelisin ki, başkalarının da canı yanmasın. Ve böyle kişilerin bu platformda işi olmamalı. Şikayet konusu aç banlansın ve kesinlikle savcılığa vermelisin. Nitelikli ************** bu.
Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet konusu + savcılık içini açar arkadaşın. Geçmiş olsun hocam
YolaDus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle karakter yoksunu kişileri mutlaka mahkemeye vermeli ve burada da deşifre etmelisiniz ki bir sonraki kurbanı olamasın. Geçmiş olsun.
iusta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. dicek birşey yok daha ne yazalımki bu yazının üstüne son nokta
dersimli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dava aç. Biraz da o gitsin gelsin mahkemelere. Şerefsiz herif
solmodern adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık be abi. Çocuk bekliyor, insafsız adam. Bir babayı zor durumda bırakmak .. vicdansızlık. Hocam ifşa edin de görsün herkes. Geçmiş olsun.
mucurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direk savcılığa verin hocam o size yalvarsın.
didobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle çoçuğunuz adına ve sizi adınıza üzüldüm( öncelikle r10 da şikayet konunusu oluşturun ki başka üyelerde mağdur olmasınlar.
Sonrasında -tradenizi kullanıp savcılığa suç duyurusunda bulunduğunuzda r10 yönetimi kullanıcının bilgilerini savcılık ile paylaşıyor.
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı bir şekilde geri alırsınız ama çocuğunuzun duygularıyla oynanmış olması, sinir eden nokta bu. Hakkınızı arayın, forumda da şikayet konusu açın . Geçmiş olsun..
mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam suç duyurusunda bulunun tabii ki ama şikayet konusu açarsanız r10'dan da uzaklaştırılması bizim için de daha sağlıklı olur
Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Trade atın
Kanıtlarla Şikayet konusu açın
Hakkınızı yasal olarak da arayın.
En son lütfen konuya kişinin kim olduğunu yazın yada şikayet konusu linkini ona göre biz de kişiyi bloklayalım ki ticaret yapmayalım.
Geçmiş olsun.
mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı üyeler hesabını akrabalarına, arkadaşlarına vermekte. İşini hallet diye-okurken kanser oldum.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun.umutlandırıp umutları çalanlar varya; onlardan daha hain,daha zalim,daha vicdansız kimse yoktur
Malysh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kim olduğunu yazın ki belki şuan da başka kişilerde o arkadaş ile ticaret yapıyorlar ve siz buna göz yumuyorsunuz neyden korkuyorsunuz yazmak için anlamadım ki?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlıkta o kadar sorulmuş kim yaptı diye. İnatla söylemiyorsunuz. Neyi saklıyorsunuz peki? Tehdit mi ediliyorsunuz? Eğer dolandırıldıysanız forumculuk kültürü gereği kim olduğunu yazın da başkası dolandırılmasın. Güvenliğiniz için söylemiyorsanız da bunu belirtebilirsiniz
EGEHEMA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala daha üyenin ismini neden paylaşmıyorsunuz ısrarla.Adam vurgun ayağına çok daha fazla kişiyi mağdur etmeden ismini paylaşın hocam. Bu şekilde kafa yapısı olan birinin bu forumda bulunması, ileride başka mağdurlar yaratacaktır.
turansonkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür durumlarda bence üye adını kesinlikle belirtin, yanlışlıkla ticaret yapmayalım.
Sadece üyelik süresine değil, ticaretlerine de dikkat etmenizi öneririm. Ticaretlere bakarken de ticaret miktarlarını gözden geçirip önden ödemeyi gerçekleştirin.
Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, sır gibi ismini saklamanıza şaşıyorum Herkes paylaşın diyor bilelim diyor, ilk mesajınızı güncelleyin üyeyi etiketleyin bilsin herkes
Tuer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam kansızın profilini paylaşın bilelim bizi de tongaya düşürmesin.
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende herkes ile aynı konuyu merak ediyorum neden işim paylaşmıyorsunuz bu durumda benim aklıma olayda anlatmadığınız şeyler var gibi duruyor. Öyle bir şey yok ise paylaşın engel listesine alalım he çekindiğiniz bir şey varsa özelden yazın ben herkese duyururum böyle bir şey için 1 dakikalık mesaj atmaya üşeniyor olmanız garibime gitti
VictoryLoves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazın şunun adını da engelleyelim yarın bir gün bize de denk gelir önünü keselim

ayrıca ödemesini yapsa da fark etmez gidin verin ifadenizi taş çatlasın 15 dakikanızı alacak
arabulucu atanırsa sıfır bilgisayar alsın bir tane, almıyorsa da mahkeme karar versin
tükenmedi şu kötü niyetli varlıklar bir türlü
(8) @Soacs adlı üyeden şikayetçiyim. - R10.net şikayet konusu açtım trade vereceğim birazdan