Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim adam formda satma diyorsa satamazsin kendi yazdığı yazılımı sana sattirirsa adam ne kazanicak yazilimindan

Ama şöyle yapabilirsin kendine domain alırsın siteyi kurarsın site olarak satarsın buna o karışamaz bence domain senin site senin siteni satmak istiyorsun olay bu kadar basit.
Hocam benim scripti satma gibi bir niyetim zaten yok konuda yazdığım neden okunmuyor ben arkadaşın tavrına tutuldum haksız olduğu halde haklı olmaya çalışıyor bir de üstüne bunu savunarak bana haksızsın yasal işlem yaparım falan diyor ve hiçbir hakkı yok yani.
Tekrar anlatıyorum son olarak:
Örneğin bu script bir DosyaYükleme Scripti olsun.
Ben Scripti r10 içi, r10 dışı herhangi bir yerde sergileyemem ve satamam. Fakat Bir Müşterim benden Dosya yükleme sitesi yapmamı istediğinde ben bu scripti kullanarak müşterimin istediği siteyi yapabilirim.

Olay bundan ibaret bu konuda da haklıyım. Satıcı arkadaşa da bildirdim bunu diğer şekilde istiyorsa şuan neredeyse her hesap satıcının kullandığı script gibi bir satış düzenlemeli Sınırsız domaine kurulum yazmamalı.
Son bilgi olarak scriptin ilan fiyatı: 2.500TL olarak görünüyor ve ben 50TL gibi minik bir ücrete aldım tüm bunlarda bundan sonra yaşandı aslında