OKirala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bugün şahsi bi numaradan arandım ptt çankaya şubesinden arıyoruz tebligatınız var dendi evinizemi muhtarlığamı gönderelim dediler mahkemem var ama şüphelendim googlede bu numarayı arattım 4 tane yorum gördüm 4üde aynı şekilde aranmış kimisinden para istenmiş aynı tebligatınız var diye PTT genel merkezi aradım konuyu anlattım biz şahsi numarada aramayız direk muhtarlığınıza gönderilir tebligatınız dedi ve sistemden baktığında tebligatımın olmadığı söylendi 0541 ile başlayan bir numara başına gelen varmı?

Arkadaşlar ptt sizi arar eğer kargonuz veya tebligatınız bendeyse bende ararım. Ama şöyle bir konu varki
1 Tebligat üzerinde telefonunuz yazmaz. Postacı sizi tanıyorsa yada muhtarda vs bi yerde telefonunuza ulaştıysa o ayrı
2 kargo ise verdiğiniz numarayı arayabilirim.
3 Tebligatınızın muhtara gitmesinden çekinmeyin verilmesi sizin yararınıza olur.Muhtara verildiğinden haberiniz olsun yeter

Ve tebligat gelirse ve onu almaktan imtina ederseniz yada adreste bulunmazsanız zaten tebligat mecburen muhtara gider. Hiç bir tebligat adres yetersiz değilse muhtarsız asla iade olmaz.