Halihazırda iPad Air 4 kullanıcısıyım, geçtiğimiz yaz başı 8.000TL civarına Mediamarkt'tan almıştım şu an kaç para oldu bilemiyorum tabi. Son çıkan Air 5'ten önceki model.
Aldığımda açıkçası ekran çözünürlük kalitesi, canlılığı, hızı herşeyiyle beklediğimin üstünde bir cihaz oldu. Bu tableti eşimle iş için kullandığımızdan, oğlumun ödevleri ve günlük kullanımı için geçtiğimiz haftalarda 5.000 TL'ye da 2. el sıfır ayarında bulduğum bir iPad Air 3 satın aldım.
Air 4'e göre ekran kalitesi, parlaklığı, hoparlör sesi ve hızı çok küçük diyebileceğim bir tık aşağıda. Fakat bunu yanyana kullanırken farkediyorsunuz.
Özellikle tabletten video render vs. yapmayacaksanız iPad Air 3 için Air 4'ün tuşlusu diyebilirim, günlük kullanımda o rakamlara çıkmaya hiç gerek yok 2. el bir iPad Air 3 işinizi günümüz standartlarına göre görecektir. Tavsiye ederim.
ufak tefek video editleri, hafif grafik tasarım ve dijital çizim için kullanacağım, kısacası pc için bi yancı arıyorum. en önemliside çok fazla kağıt kullandığım için kağıt kalemin yerine geçebilecek bir şey arıyorum o yüzden çok yükseklere çıkmak istemiyorum
sizce mantıklı olur mu ipad air 3 yoksa diğer modellere mi bakayım