Öncelikle selamun aleykum arkadaşlar ben Emir Ünal patlama konusu çok kötü dehşet verici bir durumdur suriyede özellikle çok patlama oluyor domain estkruizer şifreleme yöntemi ile bi sorun düzeltilebilir tek yapman gereken şifreye sahip olman yoksa sıkıntı çift 0
Yada tek sıfır sonuç olarak sıfır işte ister alttan gir ister üstten bu hep sıfır olacaktır koskocaman bir sıfır zero da denilebilir eğer ingiltere de doğsaydık zero derdik ama demiyoruz neden çünkü türküz neyse ne alaka bak işte konu nerden nereye geldi kafa dağıtma stratejileri uyguladım sana asıl konumuza gelecek olursak domain de ki kurtarıcı şifre sadece bende var ve bu iyiliği sana yapıp sana o şifreyi vericem bunu okuduğun an çok mutlu olucaksın ama şimdi duygularınla oynıcam ve şaka yaptığımı söylicem ve şifreyi vermicem diyedebilirim domain patladığın da Allah korusun belki sakat kalcan belki hasta olcan belki sedyeye yatırılcan ve hemşire seni tedavi ederken hemşireye aşık olucaksın işi ilerletip belkide evlilik çoluk çocuk derken bi bakmışssın yaşlanıp ölmüşsün Allahın takdiri bu buna kimse bişey diyemez öldüğünde tıkıcaklar pamuğu her neyse sana bir anımı anlatayım 2012 kış ayı askerdeyim erman astsubay yanıma geldi dedi ki ey asker burda ne için varsın bende dedim ki görev için ve ona şu cümleleri sıraladım
Vatan aşkı vatan eyyyyy kanlı hilal sana dökülen yaşların helal al canımı vatan uğruna sev beni aşkın uğruna bir cihana bedel bu aşk değilde ne be
YAPIMCI: ESRA EROL
YÖNETMEN: BARIŞ MANÇO
SES KOORDİNATÖRÜ: NEŞE KUL
Son sözlerime gelmeden önce bana zaman ayırıp bunu okuduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum dersem yalan olur etmicem edersem etmiş olduğumdan dolayı etmekle etmemek arasında etmekten daha beter etmek etmek te etmek şarkı gibi ekmek bir etmek bir ekmeğe ne demiş gel beraber bir berbere gel birlikte ekmek ekelim demiş
Kısaca domain patlaması bu kadar eskiye dayanıyor tarihimizi öğrenmemiz açısından sizi tebrik etmiyorum eğer öğrenmeyen olursa onu davulcu tokmağı ile kovalarım