Merhaba hocam, ürünleriniz çok güzel bol satışlar dilerim.
Para kaptırmanıza üzüldüm malesef piyasada çok *********** var. Aslında bizim insanımız ingilizceyi bilse öğrense gerçekten eğitime danışmanlığa gerek yok. sanayici birisi olursun büyük bir kuruluşun olur üretim sahan büyüktür tabi o zaman danışmanlık gerekebilir. ama genel ortalama için danışmanlıkta eğitimde gereksiz aslında ama ingilizcen varsa.
piyasadaki tüm eğitimleri almış veya arkadaşlarımdan temin ettim. toplam 10 bin liralık bir eğitim var bende. bu içeriklerin hepsi aslında youtube yabancıların kanallarında mevcut

dil olsa hiç birine gerek kalmıyacak..
neyse sorunuza cevap vereyim.
hocam ayıracağınız bütçe önemli konu ona göre planlama yapılır. masa sandalye bunlar büyük ürün bunları fba olarak satamassın fbm olarak satarsın onun için abd'de olman gerekli veya ara depo olucak. önerim ebatı küçük ürünler ile girmeniz şuan kgs başına 4.2 dolara ürün gönderiyorum kargo masrafları pandemiden itibaren çok arttı.
ve size tavsiyem şudur; ilk etapta bu işe para kazanmak için girmeyin işi öğrenmek için girin kargoyu ürün listelemeyi reklamı gümrüğü sistemi her şeyi çözün ondan sonra zaten gerisi gelecek.
Çok güzel özetlemişsiniz hocam. Rica etsem takip ettiğiniz ve ya faydasının olabileceğini düşündüğünüz yabancı Youtube kanallarını da paylaşır mısınız?