ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

bir kaç kişiyi bir araya getirerek bir projeye dahil olmayı düşünmeye başladım.

.
Merhaba. YouTube username güncellemesi bitince görüşmek isterim. Elimde piyasanın en rekabetli sektörlerinde de olmak üzere çeşitli ticari alanlarda tam jenerik usernameler var. Fakat güncelleme devam ettiği için henüz aklımdaki isimleri daha tamamlamadım, o yüzdende burada elimdeki usernameleri ve kanalları paylaşmak istemedim.

Sizin gibi benimde vaktim ve video edit bilgim kısıtlı. Ama özellikle YouTube seo konusunda oldukça iyiyim. İstediğim şartlarda videolar hazırlanırsa hem YouTube içi hem de Google web arama sonuçlarında güzel sıralarda yer almak zor olsa da imkansız değil, defalarca güzel sonuçlar elde ettim. (Eğlence vb konsept değil) (Ticari, Sektörel)

Elimdeki kanallar, eski ve boş ama usernameleri tam jenerik. Geçmişleri de tertemiz. Hiç kullanılmadı, ben açtım)

Anlaşma sağlanıp konsept ya da konseptler belirlendikten sonra hazırlayacağımız yol haritası kapsamında istediğimiz videoları hazırlayacak kişi ya da kişilerin masraflarını karşılamak sizin için uygun olacaksa detaylı görüşebiliriz.

Not : videomaker bir arkadaşında ortaklığa katılımı fikrine de karşı değilim.