oyun hoş gözüküyor.mobil ödeme ile satın alınabilme imkanı olsa bence çok indirilirdi. yani kredi kartı banka kartı kullanmadan. direk gsm hattınızdaki biriken kontör liralar ile. şöyle birşey olabilir. seviye atladıkça farklı baloncuklara dönüşebilir. desenli yadaemoji tarzı değişik şekillere.ama özgün olmalı.
Kastettiğiniz buysa oyun içi satın alma sistemi var hocam. Bu google'ın ödeme sistemi, müdahale edemiyoruz. Eğer Google hesabınıza operatör ödemeyi dahil ettiyseniz, ödeme seçeneklerinde çıkacaktır. Tamamen google'ın satın alma sistemi. Şuana kadar sorun yaşayan olmadı şükür. Tekrar ko
ntrol ettim hocam. Ödeme ekranında operatör dahil tüm seçenekler çıkıyor.
Farklı baloncukları başta planlamıştım hocam ama 6 farklı tema var. Her temada 10 civarında daire var. Bir de gece modu işin içine girince 12 farklı durum çıkıyor. Her durumda görünür ve güzel görünen baloncuk çeşidi yapmak zaten zor. Bide görme engelim sebebiyle görsel şeylerde ciddi zorlanıyorum, yardımsız yapamıyorum. Bu yüzden farklı stiller planından vazgeçip tek tip koymuştum.
Ama geri bildiriminizi not alıyorum hocam. Bunun için bir çözüm düşüneceğim inşallah yardım bulabilirsem. Teşekkürler