Merhaba,

Açık konuşmak gerekirse tüm markalarda olabilecek konu bu aslında binde bir bile olsa sıfır araçlarda bu tarz problemler ortaya çıkabiliyor bmw bile alsan olabiliyor araçda ilk hata meydana geldiğinde direk mahkemeye verip kusurlu ürün olduğu için yenisi ile değiştirmek için işlem yapsaydınız direk kazanabilirdiniz ama şuan birşey yapabilirmisiniz bilemiyorum yanlış bilgi vermek istemem hakkınız halen daha devam ediyor da olabilir.

Ben basit örneğini size söyleyeyim abim pejo servisinde çalışıyor hasar ve yedek parça bölümü sorumlusu 2015 model pejo 50 bin km'de triger kopartmış ve motor çöp bende aynı arabayı kullanıyorum 122 bin km'de şuan hiçbir problemi yok arabanın kullanımı çok önemli 50 bin kmde olan bir arabanın triger kopartması pek mümkün değil ama nasıl yıldırdıysa kopartmış misal

Özetle her marka ve modelde sıfırda olsa muhakkak denk geliyor insana şikayetvara bakabilirsin neler neler yazılıyor 80 bin km'de bmw motor yedi en basit örneği Allah yardımcınız olsun şu dönemde arabaların fiyatları bukadar uç noktalarda iken insanlar araba alıyor ve mağdur oluyorlar. Çok geçmiş olsun