eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hımm ilginç forum şimdiden kaynamış
Hocam ik defa böyle bişey oldu buraya konu açtığıma pişman oldum. Hazımsız bir arkadaştı muhakkak. Bu yüzden vallahi R10 ortamından insan soğuyor. Adam projeyi beğeniyor ama konusu vs vs zor bi konu aslında ondan dolayı gelip hoş olmayan itici bir tavırla baltalayıp gidiyor. Baktığında profilinde Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi var. Ama mazisinden haberi yok. Sanayi temellerini Profil resmi yaptığı Mustafa Kemal Atatürk'ün attığını, teknolojiyi yakından takip edip, yerli uçak fabrikası temellerini attığından habersiz. Ayrıca bu zamana uyarladığında ise yerli otomobil TOGG sevmesende hükümet desteğini yok saysan da o milli bir gelişme saygı duyman hatta gururu duyman lazım. Çünkü milli bir teknoloji. Onu da geçtim ülkemize belki prestij kazandıracak bişey.

Şimdi madem milli şeyler yerli markaya saygın yok, burası r10 burası projelerin, yeri, buralar ekmek ve ticaretin döndüğü yer. Sevmediğin bir konu olur saygı çerçevesinde yorum yaparsın. Bende cevaplarım ama gidip yapılan bir projeye ağza alınmayacak şeyler yazmak düpedüz emeğe saygısızlıktır. Bu gün bana yaptı yarın sevilmeyen başka bir projeye yapılır veya sizin projenize yapılır.

Böyle insanların gerçekten r10 kalitesine zarar verdiği için yasaklanması lazım R10 da