• Kanal URL: ( özel mesaj )
  • Kanal Abone Sayısı:1.388
  • 4.000 saat izlenme süresi: 4.722
  • Toplam Görüntülenme Sayısı : (165.898 görüntüleme - Organik)
  • Kanal Kategorisi ve Dili: (Haber - İngilizce/Türkçe)
  • Hesap Durumu: Temiz
  • Marka hesabı mı? İlk mail var mı?: Evet
  • Hesap Kayıt Tarihi: 24 May 2020
  • Özel URL Uygunluk: Evet
  • Topluluk Özelliği: Aktif
  • Katıl Butonu: Aktif değil
  • Adsense Detayları : yok
  • Para Kazanma Durumu ve Onay Tarihi: Para Kazanma Başvurusu red edildi. Tekrar başvuru yapılabilir.
  • Kanalın aylık geliri: yok
  • Fiyat: 1000 TL

Kanalla ben ilgilenemiyorum. Öyle duruyor. Arada video atıyorum. Aktif şekilde kullanılırsa iyi yerlere gelir. Daha önce kanalı bedava vermem için savunma sanayii çalışanı resmi mail adresi gov.tr üzerinden mail atarak istedi vermedim. Eğer marka olarak içeriğin kendilerine ait olduğunu kanıtlar belge sağlarlarsa kendilerine bedava vereceğimi söyledim. Geri dönüş yapmadılar. Bu kanalla milyon takipçisi olan bazı haber kanalları ve içerik üreticilerine telif attım. Tabi telif attım derken deneme amaçlı yaptım. Sonra geri çektim. Şuanda hala eşleşen çok içerik var. ama telif atmıyorum. Aslında bir haber sitesi açıp o şekilde ilerlemek gibi bir düşüncem vardı ama vaktim yok ilgilenemiyorum. Öyle kaldı yapmadım. Değerlendirmek isteyenler için fırsat. Kanalda bazı videolar için telif hakkı gönderilebiliyor. Eşleşme olan videolara ama gerek yok. Yani bu şekilde sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Sadece gerçek ciddi alıcılar mesaj atsın. Kanal genelde bayraktar videolarının olduğu bir kanaldır. Bayraktar ile vurulan hedefler falan.