Merhaba,
Kullanıcı, sipariş numarası ve kampanya id nin oldugun bir data üzerinde çalışıyorum.

Yapmak istediğim analiz şu şekilde.
Örnegin yukarıdaki tablodan ilerleyerek, 1 numaralı kullanıcıya bakıp 10 numaralı kampanyayı kullanmıs ise kullanım sütununa +1 eklemek, 10 numaralı kampanyadan sonra tekrar kullandıysa aynı kampanya d.o sutununa +1 eklemek,sonrasında kampanyasız siparişi varsa kampanyasız devam oranı sütununa +1 eklemek >> 1 numaralı kullanıcı için 10 numaralı kampanyaya bakmıs olduk. 2 numaralı kullanıcı 10 numaralı kampanyayı kullanmıs. Kullanım +1 ekledik.(hepsinde tekil kişi sayısını ekliyoruz.) . 10 numaralı kampanyadan sonra aynı kampanyadan kullanmamıs. O yüzden bu tablo da 10 numaralı kampanya için aynı kampanya devam sayısı = 1 oldu. Farklı kampanya kullanmıs , baska kampanya +1 ekliyoruz, kampanyasız sipariş var mı evet kampanyasız devam oranı +1.
Sonra aynı şekilde 11 numaralı kampanyaya bakıyoruz. Bu sekilde kampanyaların oldugu bir dataframe elde etmek istiyorum. Burada önemli olan nokta, kampanya kodunu kullandıktan sonrasına bakmak(sipariş sırası veya tarihi önemli değil )

İç içe listeler oluşturarak denedim fakat yapıyı kuramadım. Yardımcı olabilecek biri olursa cok sevinirim.