2 yıllık kullanıcıyım, bir problem yaşamamıştım fakat okuduğum yorumlara kesinlikle katılıyorum. İlk çıktığı zamanlar mükemmeldi her şey, son dönemlerde kabak tadı vermeye başladı. Şuan ki aklım ve param olsa monster yerine MSI düşünürdüm. 6 ayda bir klavye tuşları siliniyor, fan sesi elektrik süpürgesi gibi çok gürültülü, çok fazla ısınıyor, dosya bile indirseniz fanlar başlıyor çalışmaya, oyunlarda drop oluyor, ekranda ilk aldığım günden bu yana halen ışık sızmaları var, son zamanlarda 4 adet tuşum kendi kendine bozuldu, garantisi yeni bitti servise götürdüm komple klavyenin değişmesi gerektiğini ve 1850 TL ödeme yapmam gerektiğini söylediler, pil değişimi istedim 980 TL batarya ücreti istendi. Ankara servis müdürünün egoistlik tavırları ve artistlik yaptığı için sözlü tartıştık, biraz daha konuşsaydı ciddi kavga edecektik, ödeyip çıktık. Servisten PCyi alır almaz 13 bin tl ye satışa koydum. Kesinlikle önermem, tavsiye etmem, pişman olursunuz, adı var ve reklamları çok diye kesinlikle kanmayın, başka alternatifler düşünün, daha fazla verin gerçek kaliteyi görün.