Selamlar, konudaki arkadaşlar meramınızı anlamamışlar, 10 kişiden yedisi yazınızın tamamını okumaz burda, kalan 3 kişiden ikisi de de anlamaz zaten, okuduğunu anlayabilme yeteneğini geçtim, bir şeyi "okuma oranı" çok düştü ülkede 😊
Bahsettiğiniz şey "Ben web sitesi için makale üretmiyorum, ben adeta gazetedeki bir fıkra gibi, bilimsel dergideki makale gibi, bir dergideki röportaj gibi kaliteli içerik üreteceğim. Bunun fiyatı ne olmalı?"dır kısaca.
Ben bir reklam yazarı olarak bir reklam metni ücretimi kesinlikle kelime sayısına endekslemiyorum özel hayatımda. 1000 kelimelik bir işe 500 lira dediğim de oldu, 5 bin lira dediğimde oldu.
Aynı zamanda forumda makale hizmeti de sunmaktayım, bunun ücretlendirmesini ise 100 kelimesi 15 TL olarak belirledim. Fiyat piyasanın üstünde zira içerik kalitem de piyasanın üstünde.
Yani sizin de belirleyeceğiniz fiyat aralığı "100 kelimesi 10-20 TL" aralığında olabilir ya da benim özel iş hayatımda yaptığım gibi "İş başına ve detayına göre ücretlendirme" politikasını izleyebilirsiniz.
İyi geceler dilerim.
Geceler iyi olmaz mı bu cevaptan sonra.
Yahu şu konuyu sadece "yalnız değilim" duygusunu tatmin için bile kullanır insan.
Zaten neden yazılır ki?
Okunmayacağını bilerek detaylandırdım ki okumayanlar için ekranı alta kaydırmak daha can sıkıcı olsun.
Kelime bazlı bana tuhaf gelse bile bir şekilde uydurmaya çalışacağım sanırım.
Çok teşekkür ederim cevabın için.