Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kapanırsa bakiye içeride kalır
mserifitak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi kaç saate konu silinir bence konuyu yedekledim teşekkürler
Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkürler hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi milyoncuların gözü yaşlı.
baltazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belçika nosunu nasıl bulcaz
Byhalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E book olarak neden satmadiniz hocam 😃😃
navigare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz para gelince kitliyolar adres kanıtı vs istiyo hemen
sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi paylaşımı için teşekkürler ama wise ile ilgili sağlam şikayetler var.
https://www.sikayetvar.com/wise-transferwise
alemburda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bol dua aldın
GLAADIO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon numarası belçika olarak sabit hatmı almamız gerekiyor? tek kullanımlıklar olmaz diye düşündüm . bide paypal belcıka severken vpn acmamız lazımmı_?
YunusEmre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günde +1354545 kez gördüğüm paypal ile ilgili paylaşımların en güzeli bu işine yarayanlar olur illaki teşekkürler
alemburda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. tek kullanımlık belçika numara alsak sorun olur mu ?
2. Belçika hariç başka ülkeden numara alsak problem olur mu ? (https://5sim.net/ den Belçika alınamıyor)
3. ilk numara doğrulama vs için daha sonradan istenir mi aslında bu 1. soruyla alakalı.
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1

ustune ustuk su arkadasi kullandigi dilden sikayet etsek ya? tamam kankam en cok paypal sen satiyorsun ya. ibanini atsin arkadas aramizda paypal ucretini toplayip gonderelim de rahatlasin. te allahim daha cringe bi sey okumadim su forumda.
sinirden, heyecandan yazarken klavyeyi kemirmis.

arkadas nasil paypal acilir bunun bilgisini vermis. hesabiniz kapanabilir, kapanirsa benden bilmeyin diye de yazmis guzelce.
ne bu sinir? sakin ol, herkes gelip senden satin alacak. nolur sakin ol :P

kaldi ki kendi satis konusuna da konu sahibinin yazdigi ayni ibareyi yazmis. yalandan buraya gelip "kimin multisisin, abuk subuk bilgiler veriyorsun" yerine desene bu adam benim isimi baltaliyor. niye varsayimlar yapiyorsun?

ben senden paypal hesabi alsam, icinde param kalsa derdini birlikte mi cekecegiz? ucreti odeyecek misin bana?

te allahim ya. bedava olan seyi satiyorsunuz, ustune burada pismis pismis sozler ediyorsunuz.
erkutr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paypal bence herşeyin farkında.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan Paypal hizmet ve eğitimi satanları büyük tebrik ediyorum.
Sayenizde hiçbir zaman böyle bilgileri paylaşmayacak kişileri harekete geçirdiniz. (:

Bu paylaşımlar nedense hep birileri konuyu gündeme getirince oluyor.
Öncesinde sır gibi saklanan şeyler bir anda ortaya seriliyor.

O yüzden bu konunun açılmasına vesile olan tüm paypalcılara teşekkür ederiz
fatihinizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
05530854227 wp ulaşırmısınız hocam
ODDAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun, paylaşımınız için teşekkürler.

Bence bu kural kaldırılmalı.
Arkadaşlar konuyu açan arkadaşın iyi niyetinden eminim ki ben dahil kimsenin şüphesi yok, fakat lokasyon başta olmak üzere hatalı ve riskli kısımlar mevcut, dileyen bu yöntem ile bir hesap açıp içinde 6 ay boyunca parasının kilitli kalmasını izleyebilir. Her şeyden önce lokasyon olarak Türkiye'de kullanılması en sağlıklı ülke Hollanda'dır. Kendi hizmetimi pazarlamak gibi bir niyetim yok lakin yüzlerce hesap sattım ve kimse "hesabım askıya alındı" şikayetiyle gelmedi, bir de bu yöntem ile açın 10 hesaptan 9 u askıya düşecektir, denemesi bedava