GokhanCandan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bedava olan bir şeyin açma hizmetini veriyorsunuz asıl bu yasaklanmalıdır. Ben riskleri yazdım. Hesabı açıp kullanan kişinin sorumluluğundadır. Böyle iftira atmanıza gerek yoktur. Amerikayı siz keşfetmediniz.
+1

ustune ustuk su arkadasi kullandigi dilden sikayet etsek ya? tamam kankam en cok paypal sen satiyorsun ya. ibanini atsin arkadas aramizda paypal ucretini toplayip gonderelim de rahatlasin. te allahim daha cringe bi sey okumadim su forumda.
sinirden, heyecandan yazarken klavyeyi kemirmis.

arkadas nasil paypal acilir bunun bilgisini vermis. hesabiniz kapanabilir, kapanirsa benden bilmeyin diye de yazmis guzelce.
ne bu sinir? sakin ol, herkes gelip senden satin alacak. nolur sakin ol :P

kaldi ki kendi satis konusuna da konu sahibinin yazdigi ayni ibareyi yazmis. yalandan buraya gelip "kimin multisisin, abuk subuk bilgiler veriyorsun" yerine desene bu adam benim isimi baltaliyor. niye varsayimlar yapiyorsun?

Alıntı
Kim bilir kimin multisisin bilmiyorum ama hem abuk subuk bilgiler veriyorsun insanların paraları içeride kalınca onların dertlerını sen çekmeyeceksın.

İçeride paranız kalınca dediğimi anlarsınız dostlar üzülen siz olursunuz bu bilgisiz arkadaş değil.
ben senden paypal hesabi alsam, icinde param kalsa derdini birlikte mi cekecegiz? ucreti odeyecek misin bana?

te allahim ya. bedava olan seyi satiyorsunuz, ustune burada pismis pismis sozler ediyorsunuz.