2-3 gün dür manuel pinliyorum 40 civarı pin oldu ortalama 100 gösterim var ama hareket yok şuan biraz zaman lazım tahminim..
sanırım biraz tiktok mantığı var. orada da özellikle ufak hesaplar devamlı video atar. 100 tanesi 300-400 izlenir 1 tanesi keşfete düşer patlar, sonra hesap gelişmeye başlar.
bunda da şansına denk gelmişse pinini düşürüyor milletin önüne, denk gelmediyse uğraşmaya devam edeceksin.
eğer pinterestin sevdiği türden içeriklerse, çözünürlükler önerilense popüler ve aktif aratılan etiketlerse mantıken zamanla hareket etmeye başlaması gerek. ben diğer hesabı durdurdum çünkü içerikler pintereste uygun değil görsel boyutları da keza öyle, gösterim de almıyordu pek. sizin pinler pintereste uygun içerikler ve görsel boyutlarına sahipse iş baya zorlu ve zaman alacak demektir.
bu konuyla beraber pin atmaya başlayıp gayet iyi gösterimler aldığını gösteren arkadaşımız olmasa ben de bu iş bitmiş derdim belki ama ortada bi örnek var. sabırla pin atmaya devam etmek ve başkalarının boardlarına katılma daveti göndermek dışında çok yapılacak bi şey kalmıyor gibi.