Her ay SGK primi odeyen vatandasa hastaneye gelme demek komik olur. Ben her ay SGK primi oduyorsam kendimi iyi histmedigim her zaman hastaneye gitme hakkim var, ama randevu alip gitmeyenler varsa tabii ki bir yaptirim uygulanmali.
hocam sgk primi o amaçla alınmıyor ki ne zaman hasta olacağımızı bilemeyiz. Mesela SGK primi ödenmese oldu da bir hastalığınız çıktı ve ameliyat ücreti 10bin TL tutuyor devlette özelde de 90binTL bunu nasıl karşılayacak normal bir vatandaş? Kim kenara para atar sağlığı için para biriktirir? Kimse biriktiremez Türkiye'de. Ama sırf SGK primi veriyor diye de ufacık bi mazerette gidip hastaneyi meşgul etmek çok absürd ben en son ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum şahsen. 8 ay önce sadece gidip sağlık ocağında kan verdim evlilik için

Ondan sonra ufak tefek kırgınlıklarım oldu kendimi kötü hissettiğim zamanlar oldu ama gitme ihtiyacı duymadım.
Bahsettiğim gibi arkadaşım boğazı ağrıyor hadi doktora beli ağrıyor hadi doktora ayağı ağrıyor hadi doktora ishal oluyr hadi doktora... Böyle insanlar çok çok fazla hele covidden sonra iyice hastalık hastası oldu millet