SADECE BİLGİ ALMAK AMACIYLA KONU AÇILMIŞTIR, FAKAT OCAK AYI İTİBARİ İLE REKLAM ÇIKIŞI DA YAPILACAKTIR.
Merhaba,
Normalde Google üzerinde reklam verilmesi yasak olan bir kategoride (sms panel) reklam vermek istiyorum. Daha önce bu işi yapmış referansı sağlam olan kişiler ile çalışmak istiyorum. Bu konuda bilgi alabilir miyim daha önce bu çalışmaları yapmış referans gösterebilecek. Hesabı ayarlayıp işi teslim edip gitmesi istemiyorum. Eğer reklamlardan verim alabilirsek gelecek aylarda da aynı şekilde çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Hesabı değiştirebiliriz benim için sıkıntı olmaz. 2500 + 2500 olarak reklam vermeyi düşünüyorum ilk ay, eğer verim alabilirsek aynı şekilde farklı hesaplar ile devam edebilirim bu işleme sorun olmaz.
Bu işi yapmış panel scriptlerinin reklamını vermiş/vermeye devam eden, trade puanı yüksek referansı iyi kişiler konularını gönderebilirler ise ben zaten bir çok sorumun cevabını o konuda ve yorumlarda bulabileceğime inanıyorum.
Not: Konu yeri yanlış ise eğer raporlayıp mümkünse konunun taşınmasını sağlayabilirim.
Teşekkürler, iyi forumlar.