dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin olmamakla birlikte muhtemelen siz bize daha önce bu Ebooku bize 500 liraya satan sonra da çalışmayınca sistem telefonlara bile bakmayan arkadaşsınız. orta yaşın üstünde bir amcaydı

sattiktan sonra engellemeyecekseniz. calisma garantisi veriyorsanız bir kere denemek isteriz
Valla bu ithamlardan önce bana mesaj atsaydınız reklamınızı canlı bir şekilde çıkardım bu mesajı editlemezseniz şikayet konusu açacağım

fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Report; bu arkadaşın profilinin incelenmesini talep ediyorum. Daha önce beni do’landıran bir şahıs ile bağlantısının olabileceği şüphesindeyim. @Odegaard; isimli banlanan kullanıcının https://www.r10.net/r10-cekilis-odul...-e-book-u.html açtığı bu konu ile çok benziyor. Az önce odegaard isimli banlanan kullanıcının profiline girdiğimde, son ziyaret edenlerden birisi bu konuyu açan arkadaş.

Umarım ben yanılmışımdır. Hata ile bir zanda bulunduysam özür dilerim. Ancak benim canım yandı, başkalarının yanmasın. Tedbirli olmakta fayda var.
bence siz baya yanılıyorsunuz, bir sorunuz varsa moderatörle iletişiem geçin.
konuyu baltalamaya mı geldiniz?
facebook ta eğitim satan kim varsa profiline girdim google search ederseniz facebook eğitim diye zaten kim açtıysa çıkıyor.