oyuna yeni engeller ve map sistemi tarzı sistem gelecekse olur
Hocam yol haritamda çok şey var ama bunların faydası olur mu emin olamıyorum. Ayrıca map sisteminden kastınızı anlamadım. Leveller mi demek istediniz? Bu oyuna pek gitmez diye düşünüyorum.
Selam oyunun'un linkini atabilir misin indirip oynamak istiyorum
Hocam konu içindeki paylaştığım linkte indirme linki de var. Google play linkini tek konuda tutmaya çalışıyorum. Değiştirmem gerekirse sorun olmasın diye.
bu tarz hypercasual oyunlarında reklam verilmesi lazım tutulması için eğer bütçeniz kısıtlıysa simulator tarzında oyunlar yayınlayarak aso çalışması yaptıktan sonra daha hızlı indirme alır
reklam verirseniz daha iyi olacaktır
Hocam 3d de derinlik algısı işin içine girince yapamıyorum. 2d de bile zorlanıyorum. İmkan kısıtlılıklari maalesef.
Hayırlı olsun hocam, casual oyunlar için fazla zaman harcamanızı önermem, ama amacınız kendinizi geliştirmek ise, olabilir, fakat 3 yıl çok uzun süre. Maalesef oyun şirketlerinin kültürü günümüzde sadece para odaklı, 40-50 tane çöp hyper casual oyunlar geliştirip yayınlıyorlar, yatırımcılar da yatırım yapıyor bunlara milyonlarca dolar.
Ama çok büyük proje üzerinde çalışacaksanız startup kafasında ilerlemek daha mantıklı, önce basit prototip geliştirip yayınlarsınız, kullanıcılardan veriler toplayıp neyin işe yarayıp neyin yaramadığını öğrenirsiniz, neyin eksik olduğunu da öğrenirsiniz. Aksi halde kafanızda sınırsız özellik düşünebilirsiniz, çoğu zaman kaybı olacaktır.
Evet hocam engelim sebebiyle 3 yıl sürdü. Bu yüzden hızlı prototipleme yada oyun geliştirme imkanım yok. Elimden gelen bu kadar.
Ve evet reklamsız olmuyor o da büyük bütçe gerektiriyor.
Bulmaca tipi oyunlara yönelmeyi düşünüyorum. Ama bu oyunu geliştirmenin iyi bir geri dönüşü olur mu, yeni proje mi daha mantıklı olur kararsızım işte.