exlance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@pinbtc

Yemin ediyorum metnin uzunluğundan gözüm korktu okumaya üşendim postunu sese aktardım dinliyorum şuan.

Haklısın ama nedenleri belli çözümleri de belli.

İşin detayı şu para kazanmak için site yapmayıp siteyi yapıp para kazanmakta bu kadar basit.

Sen siteyi kur para kazanma yeter ki ortada bir oluşum olursa emin ol zaten paraya dönecektir.
bir çok başarılı girişimin(özellikle kadınların kurduğu büyük sosyal medya hesaplarının) ortak bir paydası var esasen ve söylediğinizle direkt bağlantılı.

" para kazanmak gibi bir amacım yoktu, hobi olarak severek ilgileniyordum, yavaş yavaş büyüdü ve iş bu noktalara geldi. "

para kazanmak için yola çıkan motivasyonunu buna bağımlı hale getirdiği için para yoksa başarısız oldum kaygısına kapılıp uğraşlarını bıçak gibi keserek vazgeçiyor.

para kazanmak yerine farklı amaçlar, hedefler koyanlar ise daha başarılı oluyor.

örneğin, ben 3 ay sonra adsense'ten 4 haneli gelir elde etmeye başlayacağım ' hedefini koyan birisi muhtemelen bu yolda başarısız olacaktır.

ancak, ben 3 ay sonra en az 500 takipçiye ulaşacağım diyen birisi daha ciddi bir başarı elde edecektir ve şunu da akılda tutmak gerek. o 500 takipçi, adsense'ten gelen 4 haneli gelirden bazen çok daha değerlidir.

çünkü atılan her yeni içerik için aktif index aracıdır. içeriğini atar atmaz tüketen bir kitlen varsa, verdiğin emek çok daha ciddi biçimde geri dönüş sağlamaya başlıyor.

hedefleri değiştirmeli, vizyonu genişletmeliyiz. şu an temel hedefim "insanlara ulaşmak". öyle ya da böyle. 2. hedef, ulaştığım insanların hesaplarımı takip etmeye başlamasını sağlamak. para kazanmak 4. 5. hedef. bakalım, hayırlısı.