Merhaba arkadaşlar ufak bir kaza yaptım, çamurluk, tampon ve far kırıldı şükür cana gelen bir şey yok. Arabamda 2010 model ortalama 180-200tl bandındadır sanırım bir araç, aracımı bulunduğum bölgede tanıdığım bir kaportacıya götürdüm dosya açtık vs, sigorta şirketinden tamir için onay bekliyoruz.
Kaportacım ısrarla değer kaybı davası açalım neyse hakkımız 3-5 bişey alalım vs diye benden vekalet istiyor ve ben ilgileneceğim her şeyle cebinden bir kuruş para çıkmayacak dedi. Ben de daha önce kazada yapmadım ve böyle bir dava vs uğraşmadım.
Arabamda toplam oluşan hasar sanırım 5-6 bin tl, taş çatlasın 7bin tl bir hasar kaydı işlenecek bunda da gözüm yok açıkçası pek kafama takmıyorum.
Arabamda araç kamerası olduğu için ve kazayıda çektiği için bunu da sigorta şirketine sunduk, sanırım 100% ben haklı çıkacağım.
Değer kaybı davalarınıda açıkçası bilmiyorum, vekalet verme işine de pek sıcak bakmadım, daha öncesinde yaşayan varsa böyle bir durumda nasıl yol izlemeyelim bilgilendirse sevinirim teşekkürler.