arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitlerin düşmesiyle ilgili iki türlü sıkıntı var.
1. si yüksek spam nedeniyle ilk 10 sayfanın tamamen spama gömülmesi nedeniyle hit düşüşü yaşandı.
2. si bu spamı engellemek için geçen hafta güncelleme yapıldı bu da keywordleri sildi süpürdü.
bende baktım şimdi 50 keyword silinmiş komple.
Yani tam tanı koymak zor oluyor. Eğer spawm isem komple sorun yaşamamız lazımdı diye düşünüyorum. hacmi az olan 200 kelimede hayla birinci sırada. Yanı ne emmeye geliyor ne gommeye. Bekleyip göreceğiz. Çok büyük oynamalar söz konusu.
Bir google blogunda bu güncellemedenin bir kaç ay süreceğini kendilkeri ifade etmişler. Bu sürede çok fazla değişiklik yapmadan beklemek lazım. Eğer devam ederse oturup ağlamak olmaz. Yeni domain diyeceğiz.

dataci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sayfanın indexleme süresi 1 dk ile 50 dk arasında değişiyordu .Şuan tekliyor indexlemede yavaşladı.
Aynen hızlı index alan sitede 22'sinde paylaşılan yazı index almıyor.

MedyaPartner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay bence su,
spam olma ihtimali atiyorum %20 olan siteyi bile aramalardan dusurduler, bir an once soruna cozum bulabilmek adina.
bu guncellemede kaybolup spam olmayan siteler tek tek geri gelmeye baslayacaktir. biraz sabir.
Bu argümanı haber siteleri tamamen siliyor. Haber siteleri spam resmen olsa en büyük darbeler onlarda olurdu. Umarım umduğunuz gibi zamanla tekrar düzelir. Daha önceki böyle büyük güncellemede düşüp sonradan toplarlayan varmı merak ediyorum. Boşa kürek çekmeyelim.