Glare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğim gibi orta-uzun vadede projeye zarar veriyor yıllardır sayısız seo uzmanı ile çalışıp sayısız sitemde çalışma yaptırdım ayrıca şuan seo danışmanlığı yaptığım 2 şirket bulunuyor. Bunları söylememin sebebi bende işin ucundan bu piyasadayım.
Google artık çok zeki ve google yetkililerinin yaptığı "sağlıklı site" açıklamalarının özeti şuna çıkıyor "Bir sitenin backlink artışları doğal ve sektörel yönde ilerlemelidir ayrıca backlinkler para ile satılamaz site bunu doğal yollar aracılığıyla kazanmalıdır. Doğal olmayan backlink kaynakları google tarafından hoş karşılanmaz."
Daha anlatılan çok şey var şuan için aklıma gelenler bunlar. Google "SEO" tanımına bizim yaklaştığımız gibi yaklaşmıyor.
5m-10m link ile seo yolunda başarılı olunsa şuan herkesin milyonluk websitesi olurdu. Bu şekilde spam linkler kısa süreli heyecan yaşatmaktan öteye götürmez.
H-hocam 150$'lık bir yatırım yaparak bu işe başladım, benim için güzel bir para, çöpe atmış oldum desenize backlink olayını, N'apacağım ben şimdi?